☮️ Per un Planeta en Pau...


et pots afegir al grup de whatsapp del "cor de la turuta" clicant aquí: https://n9.cl/evngj per tenir la informació de les properes cantades populars.

Si volem un Planeta en Pau entre les persones i amb el Medi Ambient... hem de transformar el sistema econòmic especulatiu en cooperatiu...

Per tot això fem una crida a tothom, grans i petits... qui tingui un instrument musical, una “arma per la Pau”, que la porti i tothom que vulgui un canvi social que vingui a participar... també pancartes i creativitat per la Pau i pel Planeta...


QUI SOM?

Som el "cor de la turuta", un projecte que neix de la “moneda social la Turuta” que tenim a Vilanova i la Geltrú. 

És un cor informal i obert format per persones que ens agrada cantar cançons que tinguin sentit en aquest món tant complicat on estem vivint i fem una crida a tothom, grans i petits i qui tingui un instrument musical que el porti i tothom qui vulgui un canvi social que vingui a cantar. Ens organitzem a partir d'un grup de whatsapp que estem més de 70 persones.

Cantar col·lectivament ens fa molta falta per crear llaços de cooperació entre totes les persones i per la salut individual i col·lectiva... i avui més que mai, tenim una gran tasca: fer entendre als que promouen les guerres que estem entrant a una Nova Era on les guerres ja no hi caben, el que ara toca és fer les paus amb el Planeta. 

Us convidem a caminar amb nosaltres... 


REPERTORI PROPOSAT:
 1. c. Estem caminant (C5 DoM - FaM)
 2. c. Que lindo es el Planeta Tierra (C5 SolM - DoM)
 3. c. Imaginem  (C5 DoM - FaM)
 4. c. Tinc una llum al cor  (C5 DoM - FaM)
 5. c. Si construïm un GRAN MUR (C5 SolM - DoM)
 6. c. Torna'ls ja  (C5 SolM - DoM)
 7. c. Que se n'ha fet d'aquelles flors  (C2 SolM - LaM)
 8. c. Bancs de marbre  (C4 SolM - SiM)
 9. c. Fer surar el Gran Vaixell (C5 SolM - DoM)
 10. c. Si no es pot reduir (C5 DoM - FaM)
 11. c. Que bonic el blau del mar (C5 DoM - FaM)
 12. c. Aquesta Terra és nostra terra (C7 SolM - ReM)