☮️ Per la Pau a tot el món

Fem una crida a tothom, grans i petits... qui tingui un instrument musical, una “arma per la Pau”, que la porti i tothom que vulgui un canvi social que vingui a cantar...

Farem una nova cantada aquest divendres dia 18 a les 18h., a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú.


Els que vinguin amb algun instrument musical podem quedar una estona abans (des de les 17:30h) per harmonitzar-nos.

Que tothom qui vulgui amb els mòbils gravi la cantada i la faci circular per les xarxes amb la idea d'animar a fer més mobilitzacions populars musicals arreu.



     LLEGIREM EL MANIFEST (tothom a la vegada)

2 - No ens mourem d'aquí (no serem moguts)

Una estona de silenci en solidaritat amb el sofriment innocent



Per si hi ha més ganes de cantar...

Escolta-ho en el vent 


IMAGINEM (IMAGINE)




--------------------------------------------------------------------------------------------

Manifest i crida inicial per la Cantada popular per la Pau del dia 11-3-2022

PLA PEL CANVI

ON HEM D'ARRIBAR?

El Canvi Social, l'entrada a la Nova Era, es produirà el dia què la Humanitat, els 7800 milions d'habitants del Planeta, representats pels presidents de tots els països, acordi unànimement, deixar de fabricar armes i posar fi a totes les guerres. 

L'enorme quantitat d'energia que es destina a destruir i matar mitjançant els exèrcits es podrà destinar a construir, a investigar i a regenerar el Planeta i així aconseguir que totes les persones puguem viure dignament i en pau.

 

APRENGUEM A CAMINAR:

Per avançar cap al Canvi Social hem de deixar de competir i aprendre a cooperar, individualment i col·lectivament, per ser més forts, en petites comunitats d'autoajuda i farem créixer tot el potencial local adormit, amb petites economies pròpies, sense interessos, sanes, netes i transparents, per posar en marxa projectes productius d'aliments, d'energia, de salut, etc. i reconvertir la societat de la competència en la societat de la cooperació... 

Ho haurem de transmetre a més gent per tal que cada vegada hi hagi més comunitats d'autoajuda cooperant les unes amb les altres.

 

POSEM-NOS TOTHOM EN MARXA:

Una bona manera d'aprendre a cooperar i transmetre missatges que apuntin al canvi social és recuperar el llenguatge més antic de la Humanitat: el cant. CANTEM PLEGATS! És molt bo per a la salut, i a la vegada, hem de fer que aquests missatges arribin als presidents i representants de les persones de tots els països. 

Avui tenim molts mitjans de comunicació i xarxes socials que les hem d’inundar i fer que no quedi espai per la desinformació, la brutícia i les energies negatives.


Reflexionem: Pot semblar utòpic i certament que ho és però com deia Eduardo Galeano: “les utopies serveixen per caminar”. D'altra banda, hem de recordar que unes setmanes abans de la caiguda del mur de Berlín ningú s'ho hauria imaginat, era una utopia… Volar va ser també una utopia durant milers d’anys. Però mai havíem tingut tantes eines de comunicació com ara.

L'hora més fosca de la nit és la darrera abans de l'alba; estem ara en aquesta hora tan fosca?

Segurament al Planeta hi ha més instruments musicals que armes, i més persones que els agrada cantar i ballar, que aquelles que els agraden la violència i les armes.

Cert que violència i armes poden fer molt de mal, i és el que avui domina en el món, però amb instruments musicals i veus cantant podem fer molt bé i, si ens unim cantant i amb l'ajut dels grans mitjans de comunicació actuals i del contacte persona a persona, podem generar un tsunami social que ens aporti clarividència col·lectiva. 

Tinguem present que la foscor és la manca de llum.

 

Per tot això demanem el final de les hostilitats a Ucraïna i a tot arreu on hi hagi guerres i conflictes armats, i convidem a tothom a encendre la seva pròpia llum.




LA IDEA INICIAL DE FER AQUESTES CANTADES:

El diumenge 6 de març, els excel·lents músics Ala Voronkova, violinista d'Ucraïna i Guérassim Voronkow, pianista rus, a l'Auditori Eduard Toldrà, van oferir un emocionant concert per la Pau a Ucraïna i van dir que els seus instruments són les armes per la Pau.