Al·leluia, pregària per la Pau

Al·leluia, pregària per la Pau
(música: Leonard Cohen, lletra: Ton Dalmau)  (C5 Lam  Rem)
 

1 En moments de guerres/ i de grans conflictes, / Quan les ànimes estan desfetes, // Que els governs i els líders escoltin, I trobin / camins de reconcilia/ció... Al·leluia --- Al·leluia (4)
.
2 Preguem per un món / més just i lliure, / On els drets de tothom siguin respectats, // On la violència sigui cosa del passat, I la pau sigui el nostre / camí compar/tit... Al·leluia --- Al·leluia (4)
.
3 Que el silenci s'ompli / de gran compassió, / Que els coratges s'obrin a la reconciliació, // Que l'odi i la rancúnia siguin vençuts, I que els llaços d'amor /siguin reconstru/ïts... Al·leluia --- Al·leluia (4)
.
4 Preguem per un món / més savi i just, / On les fronteres no divideixin, // On les diferències siguin celebrades, I els somnis de pau esde/vinguin reali/tat... Al·leluia --- Al·leluia (4)
.
5 Plegats clamem / per un nou matí, /On la pau sigui la nostra guia.// I puguem renéixer trencant cadenes i lluitant per un futur /més sosteni/ble... Al·leluia --- Al·leluia (4)
.
6 La bretxa entre rics i pobres / creix sense parar, / Mentre el planeta pateix sota un cel trist. // És hora de alçar les veus, i construir un món equitatiu /amb humili/tat... Al·leluia --- Al·leluia (4)
.
7 La Mare Terra ens demana / que canviem el nostre rumb, / Preservem la vida i tot el seu esplendor. // Plegats enfrontem els reptes, protegim ecosistemes, no hi ha /temps a per/dre... Al·leluia --- Al·leluia (4)
.
8 Nostres mans tenen el poder / de la transformació, / Unint les nostres forces cooperant. // Derroquem la piràmide de la desigualtat i construïm una nova es/tructura d'am/or... Al·leluia --- Al·leluia (4)
.
9 Leonard Cohen segur que canta/ també aquesta inspiració / que ens fa obrir els cors a l'esperança // Cantem aquesta cançó amb força per fer entrar en raó les /ments obtu/ses... Al·leluia --- Al·leluia (4)